Palma De Mallorca - Special Edition!

Are you looking for the best coffee shops, beaches, restaurants, boutique hotels and Beach Clubs in Palma De #Mallorca? I've got you covered! I will guide you to my #secretescapes around this beautiful island! I have a thing for islands, maybe because I'm born on an island and have my summerhouse on an island. Anyhow there is something special with islands end of discussion, do you agree? :)

Stay tuned for My Personal Travel Guide - Palma De Mallorca Edition.


Vill du läsa texten på svenska? Scrolla ner!


Letar du efter de bästa caféerna, stränderna, restaurangerna, boutiquehotellen och Beach Clubs i Palma de Mallorca? Under de kommande två veckorna kommer jag att bjuda på en Mallorca Guide och tipsar er om vad du inte får missa på denna underbara Ö! Som det lilla cafét i Santa Catalina i Palma, Yoga klasserna vid havet, fiskrestaurangen i Soller och stället som serverar den godaste guacamolen i stan. Det är något speciellt med Öar - jag känner väldigt mycket för Öar eller jag älskar Öar! Kanske för att jag är född på en Ö och att vårt landställe ligger på en Ö. Mycket Ö nu... Hur som helst är det något speciellt med Öar punkt slut, håller du med mig?

Jag älskar att jag kan inspirera er till att uppleva nya underbara platser, äta och njuta av allt som erbjuds när du besöker ett nytt resmål! Feurst Travel är en go-to plattform för att tipsa och guida er till allt magiskt som finns att upptäcka när du reser!

Det som är så himla kul är att det hela tiden ploppar upp nya restauranger och hotell titt som tätt och här på Feurst Travel kan du läsa om just detta! Det är oftast så att du har en idé och en plan över vad du vill se och göra när du reser men söker ändå efter något som kompletterar! Kanske söker du stället som serverar godast Acai Bowls eller var du kan äta den där Instagram vänliga avocado mackan? Jag vill med mina olika Guider ge er ännu mer tips och ännu mer inspiration till att göra er resa oförglömlig!


In och läs, kommentera, inspireras, spara ner, tipsa och ställ frågor! Pass på för snart kommer du kunna läsa mina bästa tips till att göra er nästa Mallorca vistelse Top Notch! Låt mig presentera - Palma De Mallorca Special Edition, coming soon!


Kram på er!

Feurst Travel

TRAVEL