7 Hundvänliga Hotell i Stockholm med omnjed, Sverige


Jag reser ofta med min hund och det finns otroligt många fina ställen dit din fyrbenta vän också är välkommen. Därför vill jag tipsa er om några favorithotell som jag har.

Listan har ingen ordning och dessa hotell välkomnar hundar förutsatt att du föranmäler ditt besök.Bergshotellet

Drygt 3 timmar från Stockholm, mitt i Järvsöbacken hittar ni Bergshotellet med närhet till skidåkning, mountainbike, klättring och vandring i vacker natur. Hit går det bra att ta med din fyrbenta vän, för de har speciella hundrum och så får du också hundskålar på rummet. Missa inte deras pizza buffé som bakas i stenugnen som också är restaurangens hjärta. Kan varmt rekommendera detta hotell.

*Tilläggsavgift för att bo med hund här.Fabriken Furillen

På en ö utanför Gotlands nordöstra kust hittar ni hotell Furillen. Med härliga promenadstråk, fantastisk mat och bäst av allt är att hundar är välkomna här, i alla rum. Kanske vill ni prova på att bo i en av deras eremitkojor eller så lyxar ni till det och bor i den gamla vågstationen som har en egen terrass och utsikt över havet. Perfekt också när du har hunden med dig. Missa inte att ta en cykeltur runt ön för här finns det många vackra platser att se.
Häringe slott

Slottet är beläget intill ett vackert naturreservat så missa inte att ta en promenad på dryga milen som är ett måste om ni bor här med er hund. Marguerite Wenner-Gren som ägde slotter en gång i tiden var en djurvän och det sägs att när hon flög till Miami bled det total kaos varpå hon släppte lös alla sina 16 hundar, det hade man velat se! Hunden får också vara med nästan överallt på slottet men kom ihåg att meddela det innan ankomst. Nyår är också speciellt uppskattat här då de har fyrverkeriförbud på hela halvön, ett så bra koncept för alla rädda hundar!

*Tilläggsavgift för att bo med hund här.
Krägga herrgård

Beläget endast 45 minuter från Stockholm hittar ni denna charmiga herrgård. Här finns speciella hundrum som ligger i annexet. Prova att bo i en sviterna som har ett fristående badkar mitt i rummet. Här får hunden dock inte vistas i matsalen. Boka bastuflotten, som har en lucka mitt i golvet så att du kan ta ett svalkande dopp. Promenadstråken runtomkring här är magiska och passar perfekt för en långpromenad och lek.

**Tilläggsavgift för att bo med hund här.


Några andra hotell som jag ännu inte har testat men som står på min lista är:

The Winery Hotel

The Steam Hotel

Görvälns slott

Södertuna slott


And remember, until we meet again

- Dream big, Eat well & Travel Often

Feurst Travel

TRAVEL