6 Awesome Things to Do in Stockholm This Weekend (and Summer)!

Updated: Nov 11, 2018

Picknick, Skärgårdsutflykt eller lite skönt häng på en av Stockholms fantastiska ute-barer.

Oavsett vad det blir så bjuder Stockholm på magiskt väder i helgen och det talas om att det kommer bli uppemot 27-28 grader! Jag vill tipsa er om vad ni kan hitta på i Stockholm i helgen:
1. Go Boat

Hyr en elbåt med era vänner och cruisa runt i Djurgårdskanalen. Ta med något gott att dricka och äta! Kanske blir det ett dopp eller två i havet? Se upp för svanarna de brukar vara lite kinkiga så här års.. Ni får plats 8 personer i en båt med ett bord i mitten. En perfekt dagstur för en lite annorlunda picknick med dina vänner! Go go go!


Pris: 499 kr första timmen, 399 kr för andra timmen osv. För mer info besök deras hemsida.

Adress: Kajplats 19, Strandvägen

www.goboat.se


2. Picknick på Djurgården

För er som inte känner för en båttur så kan jag varmt rekommendera er att gå förbi Butiken och köpa med er olika delikatesser som ostar, bröd, sallader, frukt, bär etc. Butiken ligger ett stenkast från #Djurgården på Strandvägen (som ligger intill Hotell Diplomat)! Här finns det ju också möjlighet att bada om man vill!


Adress: Butiken, Strandvägen 7C


3. AW på Clarion Sign

Med kanske stans skönaste och bästa utsikt med uppvärmd utomhuspool hittar ni Clarion Sign! Nytt för i år är att de har förnyat Selma Spa Bar och har nu skapat ett helt nytt koncept som de kallar för ”Summer Buzz”. Från och med 1 maj erbjuder de ett härligt alternativ till en AW med grill, DJ, vin och öl. Premiär för det nya konceptet "Summer Buzz" är på torsdag 31 Maj. Missa inte!


Adress: Östra Järnvägsgatan 35, på 8:e våningen

https://www.nordicchoicehotels.se


4. Häringe Slott

Det här stället är ju helt magiskt och har dessutom en utomhuspool med olympiska mått! Detta blir definitivt en favorit att hänga på i sommar och samtidigt njuta av en drink eller två. Det kan vara lite bökigt att ta sig dit utan bil med det finns bussar som stannar nere på den stora vägen så kan du ta en kort promenad till slottet. Läs också om hur det är att bo över här!5. Agapi Club

Har du också drömt om att äga en båt men känt att du kanske inte riktigt har tiden eller ekonomin för att kunna ta hand om båten? Lugn, nu finns det en tjänst som erbjuder dig ett medlemskap (tänk gymkort) fast för en båt. Det enda du betalar för är bensinen. Agapi Club heter företaget som ligger bakom denna fantastiska tjänst! Det finns båtar i Stockholm, Helsingfors, Göteborg och det bästa av allt? Det finns också båtar i en av mina favoritstäder PALMA! Här hittar ni också mina Reseguider för Palma. In och kika vetja!


Läs mer om villkor, medlemskap mm på Agapi Clubs hemsida:

www.Agapiboating.com6. Sthlm under Stjärnorna

Alltså, att få se Stockholm från ovan är ju något magiskt, håller ni med mig? Flera rooftops till folket! Nu finns det en 1200 kvm stor takterrass mitt i centrala Stockholm på ca 50 m ö h. Här hittar du 3 barer, utomhusbio, olika typer av streetfood, direktsändning av Fotbolls-VM och det anordnas flera olika gruppträningar här uppe! Hur härligt? De har öppet 6 dagar i veckan från 15:00 på vardagar och från 13:00 på helger! Ses vi där?


Adress: Brunkebergstorg 2-4, högst upp i huset (och över bron)


Det var allt från mig! Jag hoppas att ni blir inspirerade och hittar något som passar er att göra i helgen!

Kram!


Feurst Travel

TRAVEL