GET TO KNOW ME - WHY A PERSONAL TRAVEL GUIDE?

Jag heter Emma Feurst och det är jag som står bakom Feurst Travel.

 

Jag har rest mycket tillsammans med min familj och mitt intresse för resor väcktes redan när jag var 10 år gammal då jag spelade in en film om min resa till Island. Detta för att få dispens från skolarbetet en vecka och resa dit med mina föräldrar. Det resulterade i en personlig film på 1,5 timme, om Island, min upplevelse av ön och som jag visade för min klass, när jag var hemma igen.

 

Finnes om någon är intresserad av att se den? Bara att maila mig och fråga! Har som mål att också göra en uppdaterad version av denna.

 

Nu 19 år senare är resandet fortfarande en stor del av mitt liv och jag känner att jag vill fortsätta inspirera, dokumentera, berätta, dela med mig och tipsa från mina resmål. Ni får ta del av alla de härliga platser jag har besökt, men också mina mindre bra upplevelser av hotell och restauranger.

 

Jag får ofta kommentaren ”vad du reser mycket! Det ser så härligt ut! Har inte du något bra tips på restauranger i London - jag ska dit om 2 veckor”. Därför har jag valt att starta Feurst Travel - en personlig reseguide till mina smultronställen - Feurst class Travel :)

 

Jag ser ett värde i att förmedla min passion för att resa och upptäcka nya platser. Feurst Travel tar fasta på unika tips, upptäcka nya som gamla platser, träffa nya härliga människor och guida dig på en kulinarisk resa.

Att resa för mig är en livsstil och något som beskriver en känsla - min känsla. Hänger ni med? Jag värdesätter riktigt bra service som något lyxigt men också att få tillbringa tid med min fyrbente vän Charlie- det är lyx för mig! Charlie kommer också att vara en stor del av Feurst Travel där jag guidar er till alla fina platser som också välkomnar våra fyrbenta vänner.

När jag har valt ett resmål så börjar det roliga - research! Var och hur skall jag bo? Var ska jag äta? Vad vill jag se och uppleva? Vad får jag inte missa? Jag saknade en "Go to"-plattform med unika tips till allt detta och "det där som du inte får missa!" 

 

Jag har lång erfarenhet och har arbetat både inom hotell- och restaurangbranschen. Därav vet jag hur viktigt det är med service! Därför blir det naturligt för mig att låta er följa med mig här på Feurst Travel och läsa om mina favorithotell, restauranger men också var du kan uppleva det där lilla extra och hitta mina guldkorn.

 

Här på Feurst Travel får du inspiration till nya resmål och läsa det senaste inom resebranschen. Jag tipsar om allt ifrån mina smultronställen på Gotland till senaste tillskottet på restaurangscenen i Stockholm och du får som läsare följa med och uppleva det som jag definierar som Feurst (Class) Travel.

 

Låt er inspireras och utforska Världen tillsammans med mig på Feurst Travel.

TRAVEL